schoolvisie.

Het is aan de school de leerlingen te stimuleren om hun eigen talenten te ontdekken en te ontplooien. Dankzij ons uitgebalanceerd studieaanbod kunnen leerlingen kiezen en doorstromen in zowel ASO, TSO als BSO.

onderwijs van de toekomst, nu reeds in Atheneum herzele.

Atheneum Herzele begon 4 jaar geleden met lesgeven in 1OK! & 1KAZ met het Flipped Classroom principe. Neem een kijkje achter de schermen in de volgende video’s van dit uiterst succesvol initiatief.

pedagogisch project van het GO!.

Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap onderscheidt zich van alle andere onderwijsnetten door zijn uitdrukkelijk neutraal en pluralistisch karakter. Zijn fundamentele opdracht is de vrije schoolkeuze waarborgen.

Dat betekent concreet dat de scholen van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap hun deuren openzetten voor alle kinderen, ongeacht hun geslacht, afkomst, aard of overtuiging. Alle kinderen hebben immers recht op kwaliteitsvol onderwijs met respect voor ieders ideologische, filosofische en godsdienstige opvattingen.

scholengroep 20.

Als scholengroep zetten we actief in op vernieuw(en)de klas- en schoolorganisaties, we bieden geĂŻndividualiseerde groeitrajecten voor elke leerling als beste springplank voor de toekomst. Onze leerkrachten zijn gepassioneerd en engageren zich tot levenslang leren.